Колега а как са стъклата? Направи една снимка и на тях. Имаш ли представа дали са оригинални или са сменяни - ако са сложени от китайските буклуци, ако ги вдигнеш няма да осветяват като хората
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сила на светене на фарове 156
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТи от къде си колега, че ако си наблизо да дойда да помогна, че без фарове си е мъка!
Първоначално публикувано от DarkKinghtКолега а как са стъклата? Направи една снимка и на тях. Имаш ли представа дали са оригинални или са сменяни - ако са сложени от китайските буклуци, ако ги вдигнеш няма да осветяват като хоратаAlfa Romeo 156, 2.4 JTD '99
Коленича само пред господ,но не го виждам тука..
Comment
-
Първоначално публикувано от nosunshine Покажи съобщение...
Стъклата са си оригинални, не са сменяни. Мога и тях да ги щракна, но повече ми притеснява, че фаровете се регулират само от купето. Като се пробвам ръчно, навивам, навивам, а те не помръдват :/
П.П. Аз лично свалях машинката и въртях езика на ръка че ми се струваше десния фар висок, но не знам дали така няма да се прецака нещо, а и един познат ми каза, че би трябвало да има шестограм, с който да се регулира височината и е на самото моторче.
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
П.П. Аз лично свалях машинката и въртях езика на ръка че ми се струваше десния фар висок, но не знам дали така няма да се прецака нещо, а и един познат ми каза, че би трябвало да има шестограм, с който да се регулира височината и е на самото моторче..
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от nosunshine Покажи съобщениеТочно със шестограм ги въртях и мъчих и нищо не ставаше.
Като гледам pecigsxr се с сблъсквал с този проблем да каже преди да ги смени движели ли са се фаровете от вътре (електронно). Според мен не би трябвало, ако са прецакани, за това застани срещу някоя стена и дай пълно горе-пълно долу и виж дали се движи линията
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеАз сега гледах на моята няма никъде за шестограми, но като се свали машинката и се върти самия език ръчно, би трябвало да се подава повече или по-малко...
Като гледам pecigsxr се с сблъсквал с този проблем да каже преди да ги смени движели ли са се фаровете от вътре (електронно). Според мен не би трябвало, ако са прецакани, за това застани срещу някоя стена и дай пълно горе-пълно долу и виж дали се движи линията
Pecigsxr, какви пари са машинките - нови/2-ра ръка и от къде да си ги набавяБлагодаря!
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от nosunshine Покажи съобщениеОт Хасково съм. Незнам ти от къде си и на какво разстояние, но съм трогнат за загрижеността156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от pecigsxr Покажи съобщениекупих ги от колеги във форума,,продава'' , моите машинки се движеха електрически но не и ръчно,и не можех да си регулирам фаровете,затова ги смених,бяха околу 10-15лв.бройката.
Ще поразгледам раздела и дано намеря..Alfa Romeo 156, 2.4 JTD '99
Comment
Comment